logo Fysiotherapiepraktijk Maaswijk logo InMotion Ergotherapie logo InMotion Fysiotherapie & Fitness

Beste allemaal,

Wat kunt u van ons verwachten nu de impact van het corona virus zo groot geworden is?
Wij hebben gezocht naar een oplossing, die het beste is voor u en onze medewerkers.
Wij weten net als u nog niet wat er allemaal gaat komen en hoe het de komende tijd gaat lopen.
Maar 1 ding weten wij wel!
Ondanks de beperkende maatregelen willen wij er alles aan doen om u waar mogelijk te blijven ondersteunen. We doen hier met ons allen onze uiterste best voor, maar het zal de komende periode niet op de manier kunnen die u van ons gewend bent.

Normaal gesproken geven wij u naast de therapie ook ondersteuning, begeleiding en coaching door fysiek bij u aanwezig te zijn. Door het coronavirus worden wij gedwongen onze consulten op een andere manier in te vullen. Wij informeren u hierbij graag hoe wij denken dat wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven, maar u vooral InMotion (in beweging) kunnen houden!

Bereikbaarheid
Bij voorkeur willen wij u vragen een e-mail te sturen, welke wij zo spoedig mogelijk door de juiste therapeut telefonisch of per mail zullen beantwoorden. Wij zijn niet altijd meer aanwezig op de praktijken, maar u kunt ons nog steeds telefonisch bereiken. De telefoon zal worden doorgeschakeld, zodat u altijd uw vragen kan stellen.
Mochten wij onverhoopt niet kunnen opnemen, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Wij zullen proberen de juiste therapeut u terug te laten bellen, zodat u direct het goede antwoord op uw vraag krijgt.
Niet alle klachten/hulpvragen zijn hetzelfde, voor de noodzakelijke (spoed) ergo- en fysiotherapeutische zorg wordt een uitzondering gemaakt, omdat niet behandelen voor deze cliënten grote gevolgen zou hebben. Onder ons motto; “Samen zijn we meer”, zal gekeken worden waar fysiotherapie en ergotherapie elkaar kunnen versterken. Deze mogelijkheden zullen dan ook persoonlijk met u worden besproken.

Online Consulten
Naast thuisoefeningen en voorlichting, willen wij u ook de mogelijkheid bieden therapie online bij ons te volgen. Dit kan door middel van videoconsultatie en chat. Wij kunnen evalueren hoe het gaat, voorlichting/ adviezen geven en met u oefeningen uit voeren en deze corrigeren.
Kortom via beeldbellen kunnen wij op afstand, maar met persoonlijk contact de therapie voorzetten. Op deze manier kunnen wij u blijven coachen! Uw behandelend therapeut zal u hierover informeren.

U kunt ons online blijven volgen!
Blijf ook onze facebookpagina volgen waar wij u op de hoogte houden. Daarnaast zijn we momenteel met een YouTube-kanaal oefenprogramma’s aan het ontwikkelen, die straks volledig op uw persoonlijke klachten afgestemd zullen zijn. Wij zullen u op korte termijn hier verder over inlichten.

Wij zijn ontzettend trots op al onze therapeuten die achter de schermen hard aan het werk zijn om u de komende periode te kunnen ondersteunen en begeleiden. Wij willen u als client bedanken voor uw vertrouwen, juist in deze tijd.

Wees verstandig en pas goed op uzelf en elkaar!


Tot snel!

hartelijke groeten,

Mede namens onze collegae,

Sabrina Bijl en Jaap van der Jagt